Данас је цела Србија поново сведок крајње неодговорног и веома опасног понашања опозиције, и поновног покпетања прљаве кампање против сопствене државе, и посебно против председника Александра Вучића и његове мајке, деце и породице- стоји у саопштењу Општинског одбора СНС Палилула.

Добро познати насилници из редова опозиције предводе тзв. протесте против насиља, и користе две велике трагедије и несрећу сопственог народа за сакупљање јефтиних политичких поена. Прижељкују употребу пушака, изазивање хаоса, шире најгнусније лажи и призивају сукобе како би се дочепали власти – као да претходне недеље није проливено довољно недужне српске крви- пише у саопштењу.

Прижељкују ли и грађански рат да би се дочепали власти коју не могу да освоје легално на изборима?- питају се из Општинског одбора.

У време кад су Србији најпотребнији мир и јединство, опозициони лидери још једном доказују да се сви они могу такмичити једино у количини испољене мржње и изречених лажи према председнику и његовој породици. Александар Вучић за све опозиционаре и лажне патриоте представља непремостиву препреку у остварењу њихових погубних циљева и интереса- пише у саопштењу.

Српски народ је недвосмислено на страни председника који се бори за мир, јаку, стабилну и независну Србију. Српски народ је свестан да је управо опозиција та која промоцијом и спровођењем насиља на улицама доприноси стварању атмосфере која погодује изазивању незамисливих трагедија. Трагедија против којих се председник, држава и народ заједно свим снагама боре- пише у саопшењу Општинског одбора Палилула.

Позивамо надлежне државне органе да хитно реагују, спрече безумне претње, онемогуће изазивање сукоба на улицама, и заштите председника државе и његову породицу- пише у саопштењу.

Општински одбор СНС Палилула пружа снажну и безрезервну подршку председнику Александру Вучићу у одлучној борби за државне и националне интересе, коју свакодневно беспоштедно води суочен са мржњом и лажима појединаца- закључују.

Оставите Коментар