Поједини становници Београда били су збуњени када су у једном од локалних кафеа уочили пропалу “подморницу” како присно разговара са старијом суграђанком, која је иначе и јавна личност (идентитет познат редакцији). То ништа не би било чудно да се овај девијант касније није поверио пријатељима како осећа појачани сексуални нагон сваки пут када се приближи тој особи.

Упознати са чињеницом да Стојковић до сада никада није могао да оствари полне радње са особама женског пола, његови сарадници овај заокрет објашњавају околношћу да та старија госпођа заправо већ најмање тридесет година и не личи на женско.

Најбруталнији у тим опскурним сексистичким коментарима је лажни руски опозиционар Пјотр Никитин (агент ФСБ), који је цитирао стихове већ помало заборављене песме: “Нит је баба, нит је деда, сукњу носи ради реда”.

Међутим, ако у њима има још имало људскости, било би корисно да на време обавесте ову оцвалу даму да је “подморница” потпуно девастирана егзотичном полном болешћу коју су му у Бриселу пренеле сомалијске избеглице, те да би свако сексуално општење са Ч.П. ову персону због њеног крхког здравља могло скупо да кошта.

Оставите Коментар