Руске трупе уништиле су 13 лабораторија за биолошко оружје широм Украјине, од којих су неке биле под земљом, па су морале да изврше неколико експлозија да их униште.

Путин има информацију да је Запад – амерички институт за здравље, француски институт за здравље и немачки центар за истраживање инфекција – прелио милијарде долара од пореских обвезника тих земаља у Украјину за развој биолошког оружја под маском грантова за истраживање. Путин је тврдио да има доказе да ће на крају објавити „када свет буде желео да га саслуша“.

Према Путиновим речима, Зеленски је знао за лабораторије и добијао је мито у замену за то што им је дозволио да раде у тајности и без званичног надзора.
Путин је рекао да је Зеленском дао многа упозорења о демонтирању лабораторија још у фебруару 2020. и упозорио да ће то учинити сам ако се Зеленски не повинује. Он је признао колатералну штету за коју је само Зеленски крив за угрожавање народа Украјине“, рекао је наш извор.

Путин је такође именовао Израел. Он је рекао да су израелско Министарство здравља и Мосад покренули биолабораторију на Змијском острву, које је припадало Украјини, које се налази у Црном мору, у близини делте Дунава, са важном улогом у разграничењу украјинских територијалних вода.

Биолаб на острву Серпент је био укључен у истраживање борбеног типа беснила у ваздуху које би, ако се распрши, могло да уништи Земљу са скоро 100% смртности.

„Путин је уверио да је предузео мере предострожности како би осигурао да сви патогени буду погођени и довољно ефикасни да их учине инертнима. Није рекао да ли је коришћена термобарична муниција, али то изгледа као вероватноћа“, рекао је наш извор.

Не погађамо градове. Да је то случај, онда би више од једне зграде у Kијеву било оштећено и не би било струје, воде, ничега. Спаљујемо смеће.
Дакле, сада знамо шта Путин ради у Украјини..

Е.Е.

Оставите Коментар