Као особи ниједног и свих занимања, обавијеном велом мистерије, а заправо наслагама лажи, шверцеру оружја, политичару у покушају – Давидовићу сиђите са свог у(из)мишљеног трона, не понашајте се као примадона и удостојите јавност одговора:

  1. Да ли је тачно да сте на име дуговања од Петра Црногорца по јако ниској цени заједно са Здравком Косановићем откупили 20.000 комада аутоматских пушака, које сада намеравате да извезете из Црне Горе на тржиште које је под санкцијама УН?
  2. Да ли је тачно да сте продали већу количину муниције калибра 7.62×39мм (57-Н-231) и 7.62×39мм (57-T231РМ1 – обележавајућа) озлоглашеном фашистичком и антируском батаљону Азов у Украјини?
  3. Да ли сте СР Југославију и народ у Србији у телефонском разговору са Ђукановићем 2002. године назвали „биједом и јадом“, док Вам је – истог дана – мајка оперисана у Каменици о трошку српских пореских обвезника?
  4. Да ли сте са Милутином Симовићем скривени сувласник парцеле на ексклузивној локацији на подручју Општине Будва?
  5. Да ли сте се током 2001. и 2002. године у више наврата тајно састајали са Хашким истражитељима и шта је била тема тих разговора?

Оставите Коментар