Убрзо након пропасти банака, „електронски систем“ ће искључити Интернет, а нешто касније ће и струја бити искључена, пророчанство је Геокона.

Kако су известили грчки сајтови прошле године нова порука старца Геокона ширила се међу хришћанима, а у поруци се упозорило на скору економску кризу, какву свет још није видео, на избијање ратова и других страшних катастрофа. Порука је, кажу, дугачка и зато људи који познају старца објавиће је у 2-3 дела.

 • Децо моја, глобални економски колапс и почети са Америком. Евро ће такође испарити, ова валута неће постојати. Долар ће бити уништен буквално за сат времена и то ће се догодити у поноћ када ће људи спавати. То ће се догодити блокирањем банака.
 • Људе ће се ово страшно уплашити, јер ће у једном тренутку изгубити сва средства, али ово ће бити само почетак. Убрзо након пропасти банака, „електронски систем“ ће искључити Интернет, а нешто касније ће и струја бити искључена.
 • Децо моја, спремите се за финансијски крах, они ће покушати да затворе све изворе како не би било никаквих трансакција…ничег-ничег… Све ће се то дешавати великим интензитетом. А онда ће почети самоубиства, устанци, грађански ратови у различитим земљама, који ће притом ступити још и у светски рат.
 • Видећете људске облике који мењају свој изглед и постају попут ђавола у очима или у лицу, или у речима које изговарају. Вођени ђаволским тежњама, они ће започети уништавање света ради његовог потпуног потчињавања.“
 • Након свега овога, у Немачкој ће доћи или до нуклеарне хаварије, или чак до нуклеарног удара на Немачку, чији ће резултат бити распад земље. Почеће и инвазија неке земље на Грчку, али све ће то бити детаљно описано у другом и трећем делу поруке.

Старац такође обећава да ће навести редослед према ком је којој земаља додељен финансијски колапс.

Други део објаве старца Геокона

 • Децо моја, од сада ће се код нас у Грчкој збивати политички потреси, али прво ће се то догодити на Kипру. То ће почети изненада, изазвати одлив капитала из Грчке и бити изазвано неком врстом банкарске преваре.
 • Оно што почиње политичким потресима, развијаће се врло брзо. Политичари у влади ће скинути све маске и зграбити власт канџама и зубима. Али људи им неће веровати, они ће устати и кренути у борбу са полицијом. Тада ће војска бити гурнута у помоћ полицији, али ће се на крају војска борити заједно са људима. Видећемо и друге неочекиване ствари и чудеса.
 • Смрт политичара у једној од држава изазваће војну инвазију на ту државу. У првој фази, инвазија ће бити уз помоћ војске која ће бити обучена у цивилну одећу, али ће им се касније придружити и војска. То ће се догодити врло брзо, али не знам тачан датум.
 • Политички потреси ће почети у Америци. Тамо ће један пасти, а други устати, али за месец дана ће се догодити супротно. Све ће се то прво развити у политичку конфронтацију, затим у грађански рат. Тада ће се све мало смирити, али исто ће почети у Француској и Британији, а затим ћете чути за Италију, где ће се политички системи урушити.
 • На немачким изборима влада Меркелове ће бити срушена, али победници неће моћи да направе коалицију. Они ће се међусобно борити све док се Немачка не распадне на мале феудалне кнежевине.
 • Нешто нуклеарно биће и у Немачкој. То ће бити или нуклеарни напад или несрећа у нуклеарној електрани. Немачка ће бити подвргнута великим искушењима, странци ће отићи у своју домовину, а Немци ће бежати у своје државне федерације, које ће бити попут малих држава.

После Немачке, видећемо колапс италијанске привреде. Тамо, у Италији, биће устанака и грађанског рата. Након тога, ођедном чућете за проблеме у Србији, Нови светски поредак ће тамо пренети проблеме.

 • У Нагорно-Kарабаху ће се поново распламсати и Русија ће тамо доћи са великом силом. А након почетка рата у Нагорно-Kарабаху, започеће рат између Русије и Грузије. Затим ћете чути о рату у Јерменији, о рату у Албанији, поново чути о Италији, након чега ће се Турска распасти. Све ће се догодити брзо, са огромном енергијом, а људи широм света ће бити у сталном стању ШОKА.
 • И вакцинација ће престати изненада као што је и почела, јер су уз њену помоћ глобалисти припремали финансијски колапс. Све ће банке пући и банкари ће почети да дају људима оно што су накупили, јер ће се банкари морати борити за своје животе. И након тога ће одмах почети ратови.
 • Kао што смо већ нагласили у коментарима на први део пророчанства, немогуће је рећи колико је поуздана порука старца… Међутим, одломак о смрти неког великог политичара, након чега ће у његовој земљи започети хибридни рат који ће, с друге стране, дати почетак свим осталим догађајима – ово је познато пророчанство и пре Геокона. У оригиналу звучи овако:

„Kад убије онога чије име почиње са „О “, све ће (Трећи светски рат) почети вртоглавом брзином.

Не познајемо све велике врховне вође света по имену, па је тешко рећи на кога је пророчанство мислило. Можда ће се ова политичка фигура тек појавити на светској сцени. У овом случају, пре Трећег светског рата и слома цивилизације, има још времена за предах, па пратимо развој догађаја…

Оставите Коментар