Тужитељка Пауновић јавно признала да је у случају корупције у ЕПС- у одбацила кривичну пријаву!

Осим што је показала да нема основно знање потребно за једног јавног тужиоца, заменица тужиоца Јасмина Пауновић је гостујући у емисији Маркер и јавно признала да је у једном тренутку одбацила кривичну пријаву у случају корупције у ЕПС-у.

Она је на питање водитеља и наводима адвоката Владимира Гајића који је више пута изјавио да је тужитељка Пауновић одбацила кривичну пријаву , изјавила да је то апсолутно нетачно и додала: „Решење о одбачају кривичне пријаве је моје било исувише и само техничке природе, никако мериторно, јер тим решењем нисам рекла да не постоји кривично дело и да нема окривљених, да нема доказа, већ напротив, оставила сам отворен простор да адвокат који је поднео кривичну пријаву уложи приговор. “

Осим што је признала да јесте одбацила кривичну пријаву, она додаје да је оставила простор адвокату оштећеног да уложи приговор што само по себи изискује питање да ли је тужитељка Пауновић и сама корумпирана, будући да су овакви потези незамисливи у тужилаштву.

Даље тужитељка каже да је сам предмет још увек у предистражном поступку и да не сме да износи информације у вези са њим, истовремено оптужујући Гајића да је имао увид у случај, па наставља да се компромитује износећи сама детаље случаја на коме је рађено.

Све ово наводи на питање да ли су Јасмина Пауновић и Бојана Савовић намерно изашле у јавност баш у тренутку хапшења осумњичених у случају корупције ЕПС-а на коме су радиле, мењајући тезе и износећи непосредне детаље случаја, које ће адвокати одбране пробати да искористе како би оборили случај? Односно да ли су ове две лажне Лауре уствари корумпиране и самим тим намерно компромитовале случај, стварајући од себе жртве и изазивајући јавног тужиоца Ненада Стефановића да и сам у нужној одбрани од медијских напада учествује у њиховој представи?

Оне су у широј јавности од себе направиле лажну слику личног прогона, па ће и потезе тужилаштва у случају истраге њихове умешаности у корупцију искористити као наставак напада.

Из свих до сада изнетих у јавност детаља везано за поступање ове две тужитељке на случајевима корупције у ЕПСу, намеће се закључак да су намерно опструирале предмет, а у својим иступањима покушале да компромитују тужилаштво, те се поставља питање да ли су биле и саме корумпиране.

Оставите Коментар