У Београду ће сутра бити одржан скуп у оквиру кампање „Будућност Србије“, на којем ће се обратити председник Србије Александар Вучић.

Оно што је привукло пажњу јавности јесте чин једног министра на скупу који је претходио у Новом Саду. Наиме, државни званичници који су присуствовали стајали су у такозваној “ВИП“ ложи, док министар Зоран Ђорђевић није био са њима већ међу народом, окружен грађанима Србије који су дошли да подрже председника.

Аналитичари се слажу да је одлука министра Ђорђевића одличан пример како политичар треба да се понаша и да то шаље много јачу поруку од понашања других министара.

Министар Зоран Ђорђевић међу народом у Новом Саду

Редакција портала “Националист“ овим путем поставља питање осталим политичарима: Да ли ћете се и даље држати ВИП-а или ћете следити пример свог колеге, министра Ђорђевића и стати раме уз раме са својим грађанима који су ту дошли како би пружили подршку кампањи “Будућност Србије“ и председнику Вучићу?

Министар Ђорђевић у маси људи

Подсећамо, на сутрашњем скупу ће се обратити и председник Владе Србије Ана Брнабић, министар спољних послова Ивица Дачић, као и министар спољних послова Мађарске Петер Сијарто, а најављено је и обраћање пензионисаног потпуковника Драгутина Димчевског.

Скуп је најављен за 18.00 часова испред Дома Народне скупштине Србије.

 

Оставите Коментар