Организујемо четврто бесплатно, дводневно хуманитарно-ходочасно путовање по Косову и Метохији у оквиру кога ћемо обићи наше светиње и доставити хуманитарну помоћ.

Време је да пређемо са речи и лајковања на фејсбуку на дела, да помогнемо нашим најугроженијим људима који живе у енклавама на Косову и Метохији и пружимо им помоћ и подршку да остану и опстану!

Сви који не путују, а у ситуацији су да помогну наш народ могу донети помоћ пред полазак аутобуса, који је заказан за петак 12.10. у 22:00ч, у Скерлићеву улицу код Храма Светог Саве. Такође, помоћ можете оставити и у Обреновцу у цркву Силаска Светог Духа на апостоле, улица Краља Петра Првог број 2, од 07-19ч или у Уб у Кафе Бибац – улица Краља Петра од 08-00ч. Осим новчане помоћи потребна је храна (брашно, уље, тестенина, со, пиринач, шећер и конзервативна храна) и средства за личну и кућну хигијену (течност за судове, сапун, шампон, прашак за веш). Такође, потребне су и школске свеске.

Сви који нису у могућности да донирају у роби, а желе да се прикључе акцији могу то урадити уплатом на жиро рачун 340-11013053-38 са назнаком „За октобарско путовање”. За уплате из дијаспоре на PayPal [email protected]

Све информације на телефон: 060/450-1244.

НЕМА ПРЕДАЈЕ!

НАШЕ МАЛО ЈЕ НЕКОМЕ МНОГО!