Председник Српске Солидарности таксиста Бранко Антић и ове године покренуо је нову акцију, под називом „КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ“, која ће, поред подршке нашем народу на КиМ подржати и мотивисати предузетнике да поштују закон и придруже се новој фискализацији уколико већ нису!

Информер.рс већ је писао о таксисти великог срца Бранку Антићу, који је, поред бројних хуманитарних акција за Србе на КиМ, али и у региону, покренуо и акцију бесплатне вожње медицинских радника за време трајања пандемије коронавируса.

Овога пута, Бранко позива све предузетнике да се прикључе акцији у којој ће на крај сваког фискалног рачуна написати „Косово је срце Србије“.
– У Србији до почетка нове фискализације почетком маја било је 124 881 фискалних каса имајући у виду да закон предвиђа још више нових обвезника за фискализацију и да се у просеку на дневном нивоу изда 11.000.000 (11 милиона) фискалних рачуна. Мишљења сам да су фискални рачуни право место где треба да стоји јасна порука КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ! Имајући у виду да смо земља и народ који је гостољубив и да доста странаца долази у Србију изврсна је прилика да и они виде да се ми као народ не одричемо наше јужне покрајине и наших сународника на Косову и Метохији – каже Антић.

Симболично, првих 1389 пријављених добиће и поклон, тако са овом поруком.
– За овај пројекат сте нам потребни и ви да уколико поседујете фискалне касе или знате некога ко има да га замолите да на крају фискалног рачуна унесе у своју касу: КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ  али и на енглеском због туриста КОСОВО ИС ТХЕ ХЕАРТ ОФ СЕРБИА! Првих 1389 који се буду придружили овом пројекту од националне важности за наш народ и на свој фискални рачун  испишу КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ наша  хуманитарна организација поклониће рам за таблице (за аутомобиле и мотоцикле) са натписом КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ, потребно је да на пошаљете ваш фискални рачун са исписаном поруком и ми ћемо вам послати брзом поштом на адресу са фискалног рачуна – каже Антић уз поруку да је наше мало некоме много. 

Оставите Коментар