Син Милана Ивановића, директора болнице у Косовској Митровици, Миљан Ивановић, који је такође лекар у овој здравственој установи, заражен је корона вирусом. Он се налази на Клиници за пулмологију Клиничког центра Србије, а свим грађанима упутио је путем свог Фејсбук налога поруку у којој је веома емотивним речима описао какво је стање у овој здравственој установи и објаснио због чега је најбоље да се сви придржавамо мера Владе и останемо код куће.

  • Да имате прилику да гледате ово што ја сад гледам: дупке пуну Клинику за пулмологију и пацијенте који су, скоро сви, дошли са лаким симптомима, а онда у пар сати ушли у такво погоршање да ми је тешко и причати о томе – стоји у Миљановој објави.
  • Да можете да видите медицинско особље које пада с ногу покушавајући да помогне свима. Не помишљајући на себе и своју безбедност… Да све то можете да видите као ја тренутно, гарантујем вам, кунем вам се, остали бисте код куће, без помисли да изађете било где. Подржи оне до којих ти је стало. Подржи оне који у овом тренутку ризикују своје здравље, па и живот, да би помогли другима. Подржи нашу Србију, остани код куће – написао је Миљан.

Оставите Коментар