Киша није спречила активисте Српске Деснице из Ниша да обележе Светог Трифуна. У складу са традицијом нашег народа и програмом ове партије, нишки Савет за омладину је разговарао са својим суграђанима делећи промотивни материјал, кувано вино и иконице Светог Трифуна.

Из ГрО Српске Деснице у Нишу истичу да су се одлучили за ову акцију, јер је Србија окупрана комерцијалном идејом да се данас слави Дан заљубљених односно Свети Валентин, који је у супротношћу са вредностима које негујемо.

Потпредседник Савета за омладину Стефан Стојановић се захвалио својим суграђанима што су препознали искрене намере Српске Деснице и што је сваким даном све већа подршка коју добијају, додавши да славећи Светог Трифуна се враћамо изворном Хришћанском веровању са жељом да нам вера помогне у препороду Српског народа и Српске нације.

„Желим да све подсетим да данас славимо Светца који симболизује живот, здравље, породичну и личну срећу. Омладина Српске Деснице зна које су праве вредности, ми смо загледани у будућност осланајући се на славну прошлост. Желимо да се Србији врате праве вредности: православље, традиција, породица, и зато смо захвални нашим Нишлијама који су се са нама уз кувано вино подсетили на скромност и искрену веру Светог Трифуна која је оставила траг више од 1000 година.“

Оставите Коментар