Поштована браћо из Демократског Фронта знајући како сте се борили раније, колико сте задржали чојства и витештва у своме политичком ангажману – господине Мандићу и господине Кнежевићу, који сте прошли праву људску голготу борећи се за људска права и политичке идеале, али и право нашега народа на своју вјеру, цркву, постојање и културу. Желим да упутим најсрдачнију подршку и да искрено пожелим да се понове све оне ствари за које сте се ви својим ангажманом изборили и којима сте ви несумњиво највише доприњели – поручио је Стевандић у видео поруци.

Он истиче да припадају истом народу, и да су под истом заставом и истим грбом, те да се моле истом Богу, као и да припадају и оној “димензији чојства и људства која никада није угрожавала друге, али је упорно бранила све оно што је право српског народа и њих лично на политички ангажман на право на ријеч на право на постојање и наравно на право на побједу”.

– Сретно вам било и овога пута у име Уједињене Српске и свих људи у Републици Српској који вас знају, воле и поштују, и на крају још једна велика подршка и још једном да свима кажемо да смо заједно, да заједно бранимо светиње, заједно чувамо вјеру, историју и културу свога народа, те да се заједно боримо, да имамо све оно што други народи већ имају. Право на политичко организовање и право на побједу – рекао је Стевандић на крају своје честитке.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар