Према поузданим информацијама које су у поседу нашег портала, иза подизања тензија у Никшићу у сусрет локалним изборима у том граду стоји полицијски функционер Зоран Лазовић, који наведене активности спроводи по налогу Мила Ђукановића. 

Како сазнајемо, исписивање узнемирујућих графита на зиду никшићке Џамије је један од препознатљивих рукописа људи из параполицијских структура Мила Ђукановића који су застрашивали народ протеклих деценија. Није тајна да управо Лазовић заједно са својим синовима, али и полицијским тимом који му стоји на располагању, ових недеља у те сврхе борави у Никшићу. 

Протеривање српских држављана, увредљиве поруке усмерене ка муслиманима, али и данашње хапшење Владислава Дајковића имају само један циљ – да унесу страх међу Никшићане који би 14. марта требали да изађу на гласање и заокруже СЛОБОДУ, по први пут након тридесет година. Заборавили су ДПС војници, да ће таквим поступцима заправо мотивисати поносан и слободан народ Никшића, да још једном казне Ђукановића за сиромаштво, јад и беду коју је проузроковала владавина ДПС-а у Никшићу.

Извор: Националист

Оставите Коментар