Како ексклузивно сазнајемо, од синоћ је атмосфера у изборном штабу Даке Давидовића најблаже речено гробљанска. Наиме, након изјаве за медије у којој се владика Јоаникије оградио од Давидовићевих болесних коментара да је атентат на њих двојицу организовао председник Р Србије Александар Вучић, Дака је поново доживео нервни слом, бацао и ломио инвентар унутар страначких просторија „Народног покрета“ и испуштао неартикулисане крике. Такво понашање Давидовића је озбиљно забринуло и уплашило његове сараднике, који су позвали неуропсихијатра са једне од приватних клиника, који му је у току ноћи убризгао седативе како би га умирили.

Међутим, Давидовић се на томе није зауставио, већ је од јутрос почео да износи коментаре да ће он лично одлучивати ко ће бити нови митрополит црногорско приморски СПЦ, а његово нервно растројство је кулминирало када је у једном моменту узвикнуо „владика Јоаникије је издајник и да ако треба митрополит ћу бити Ја а Јоаникије неће бити“.

Читајући ове редове, јавности ће наведено вероватно бити просто несхватљиво, али све ово указује на једно тешко и акутно стање у којем се Давидовић налази и питање је да ли ће уопште при здравој свести дочекати изборни дан.

Оставите Коментар