Да ли је Миодраг Давидовић звани Дака, самозвани ктитор СПЦ и човек који је у периодима свог животног очаја размишљао да пређе у ислам, коначно наишао на себи равног када су у питању манипулативни и шпекулативни послови. Црногорске политичке структуре ових дана тресе нова афера у којој је Давидовић главни актер, али овог пута у својству оштећеног, с обзиром да му се на пут овог пута испречио неко јачи, а то је Стеван Симијановић, лажни амерички дипломата.

Наиме, Симијановић је недавно наплатио своје „умеће“ код Давидовића, те му је узео последњих 10.000 евра из некада дубоког џепа, како би наводно промовисао активности Дакиног „Народног покрета“ на подручју Никшића, те спроводио лобирање код америчке администрације, како би Даки зацементирао победу на локалним изборима у том граду и поставио га на пут ка извршној власти у Црној Гори. Даки се све то јако допало, па је без пуно размишљања и претходне провере уручио Симијановићу поменути износ, рачунајући да ће га ускоро устоличити на трон у Црној Гори, иако је могао једним кликом на „Google“ претраживачу видети све о лажном дипломати. Ипак за то треба и мало интелекта, каквог Даки иначе мањка, а што се види у јавним наступима и емисијама, где почне разговор на једну тему, и у истој реченици заврши са десетом, користећи архаичне и само њему знане изразе, па збуни ионако неискусне новинаре црногорских телевизија, којима не остаје ништа друго осим да климају главом, као пре неколико дана када је изјавио „Погледајте како су распрцали Електропривреду“.

Међутим, након што је прошло мало времена и од кампање у Никшићу не би ништа, Дака се успаничио, али је увидео да је враг однео шалу тек онда када није добио нити један позив из америчке амбасаде у Подгорици. Што је најгоре по Даку, нити му се Симијановић јавља на телефон, нити има довољно новаца да настави кампању у Никшићу, а избори су већ за 6 дана.

Због таквих околности, највише страдају Дакини најближи сарадници, који су се разлетели као муве без главе да му обезбеде неки новац за наставак кампање. Како ствари стоје, имаће пара само за стотинак сендвича.

Оставите Коментар