Да је данас блаженопочивши митрополит Амфилохије жив, вероватно би га оваква вест у гроб отерала, јер ко би могао да претпостави да је један од носилаца ордена „Митрополије“ СПЦ, односно бизнисмен и шверцер Миодраг Дака Давидовић, склопио савез са онима који покушавају да отму цркву од народа. 

Управо се таква ситуација тренутно одвија у Никшићу, где Давидовић и његови људи, криминалци и вуцибатине, спроводе опсежне активности на плану куповине гласова, како за Дакин „Народни покрет“, тако и за Демократску партију социјалиста. У том смислу, Ђукановић је недавно Даки уступио на коришћење ДПС-ову базу података, тзв. „сигуран глас“, како би се на адекватан начин извршила селекција оних лица која би за мало новаца продала „веру за вечеру“. Истовремено, Мило је преко свог консилијера Брана Мићуновића (јер се зна ко је прави шеф мафије), недавно обезбедио енормне количине новца намењене за куповину гласова у Никшићу, као и за теренску кампању, при чему према информацијама са терена, цена гласа је давно премашила оних 50е колико је до пре само пар година било довољно издвојити.

С обзиром да је након избора 2020. године и пораза ДПС-а, цена гласа значајно порасла, Давидовићеви људи су спремни да у те сврхе плаћају и до 500 евра, не би ли обезбедили што већу подршку бирача и истовремено нанели штету правим победницима поменутих избора, којима је заправо преостало да победом у Никшићу, закуцају последњи ексер у сандук ДПС-а, те Мила и Брана и њима сличне коначно пошаљу на сметлиште историје где и припадају.

У данима који су пред нама, остаје да се види да ли ће и Дака Давидовић попут његовог сада „најбољег друга заувек“ Мила Ђукановића, уместо некадашњег великосрбина, постати прави црногорски комита и погазити реч коју је према сопственом признању дао митрополиту Амфилохију, да ће бранити и штитити интересе Срба и СПЦ док га здравље служи. Мада, колико је познато ни здравље га не служи баш најбоље, па нек се запита да ли му Господ и Свети Василије Острошки шаљу неку поруку, јер не може се крвавим парама бити ктитор и градити срећа, нити тражити опрост грехова…

Време је најбоље решето, и оно ће показати ко је вера а ко невера, о чему ће најбољи суд дати грађани Никшића 14.03.2021. године.

Извор: Националист

Оставите Коментар