Након болног открића да ће и у родном Никшићу доживети потпуни фијаско на изборима, Дака Давидовић поред својих блиских политичких и пословних сарадника, свој бес и љутњу искаљује и на својој породици. Такав назови породичан човек каквим себе воли да представља у јавности, мада му то уопште не иде од руке, намерава да након потпуног краха на изборима у Никшићу, организује литије по Србији како би створио услове за смену легално и легитимно изабраног државног руководства наше земље, које је ако ништа друго, помогло Црној Гори донацијом више хиљада вакцина за борбу против вируса „Covid 19“.

Наиме, како екслузивно сазнајемо, након што су доктори из приватних клиника ињекцијама током претходне ноћи поново успели да смире Давидовића, како јавност не би приметила да има склоности ка манијакалном и крајње агресивном понашању, што је у супротности са његовим назови „верским погледима“ на свет, Дака се пред присутнима у штабу Народног покрета заветовао да ће кад тад „вратити Србији мило за драго“, те је на опште запрепашћење својих страначких колега узвикнуо „ја сам ктитор, ја сам митрополит, ја ћу по Србији организовати литије, видеће они ко сам ја и колико ме народ воли. Запамтиће ме“.

С обзиром да ове ињекције које прима очигледно не дају ефекат, Дака је јутрос рано одлучио да код Крупачког језера са извесном локалном гатаром (име познато редакцији), обави чувени народни ритуал „сливања страве“ и гледања у пасуља у длан. Међутим, након што је бацила олово у језеру, гатари се поглед заледио и рекла му је да нема шта да му прорекне, јер му је сва будућност црна и проткана неким решеткама. Једино што му је предочила је да призна своју ружну прошлост и да изда свог највећег пријатеља (читај Брана Мићуновића), не би ли се неко смиловао да га поново прими у загрљај. У сваком случају, народ ће им сигурно пресудити сутра, а Дака може једино у неки манастир да гаји оне силне козе и говеда што је обећао, али је питање да ли ће га СПЦ поново примити, па ће можда уточиште потражити у неком фрањевачком самостану на југу Албаније, где иначе радо примају овакве конвертите што са собом воде стадо коза.

 Било како било, сутра ће изгубити и Дака и Мило, баш како се баби снило.

Извор: Националист

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here