Када Јелена Милић „брани“ интересе Србије и предлаже како да се заштитимо, онда то значи да треба урадити управо супротно од њеног савета.

Од велике бриге да Србија поврати свој суверенитет на Косову и Метохији, Јелена М. верујем ноћима не спава, па се досетила решења како да заштитимо наше националне интересе и одбранимо Косово и Метохију од њенох послодаваца. Како да Србија побољша свој положај излаже у изјави Танјугу:

На сталне притиске Приштине и једностране одлуке којима је сама дефинисала своју преговарачку позицију и „закуцала“ дијалог, Београд, по мишљењу председнице Центра за евроатланске студије Јелене Милић, треба да одговори одлуком Владе Србије о промени преамбуле Устава, у формулацију: „Четири општине на северу КиМ су саставни део Србије“.

„Тиме би Србија ојачала своју позицију. Ми бисмо направили проактиван став, ненасилан. Не бисмо никога провоцирали безбедносно, направили бисмо многућности за више нових опција и актера у новом формату“, објаснила је предлог ЦЕАС-а влади Јелена Милић за Танјуг.

ДОКАЗАНО! ЈЕЛЕНА МИЛИЋ РАДИ ЗА БРИТАНСКЕ СЛУЖБЕ: „Анонимуси“ објавили документа са именима британских агената!

Дакле, окупаторима из НАТО пакта и овим њиховим слугама највише смета преамбула у којој јасно пише ‘Косово је део Србије’, и управо због жеље да то уклонимо Милићка нам нуди „спасоносно“ решење да изменимо преамблу и уместо ‘Косово је део Србије’ убацимо текст да су ‘четири општине на северу Косова и Метохије Србија’.

Драга Јелена, ти заиста мислиш да смо ми (ми Срби, не знам да ли смо наши) глупи и да мислимо да су твоји предлози у било каквој користи за нас, наше националне интересе или спрство у целини? Можда то мисле твоји ментори, што није искључено, јер неког од њих не краси нарочита интелигенција када је Вас ангажовао за НАТО лобисту.

Да закључимо, далеко вам лепа кућа, и теби и твојим послодавцима који су нам окупирали део територије. Ничија није горела до зоре, па неће ни њима, а са њима (и њиховим доларима) нестаће и утицај вас лажних душебрижника.

Оставите Коментар