Како Глас јавности ексклузивно сазнаје из централног изборног штаба Демократске партије социјалиста (ДПС) у Подгорици, режим Мила Ђукановића проживљава најтеже тренутке у последњих 30 година, а последњи ударац у низу задали су им Бошњаци у Гусињу, где је излазност испод 40%.

Због таквих за Мила непредвиђених околности, из штаба ДПС-а у Подгорици је кренуло возило са енормним количинама новца које ће бити употребљене не би ли се анимирало бирачко тело у Гусињу да ипак изађе на изборе и гласа за ДПС.

Такође, Глас јавности из изборног штаба Демократске партије социјалиста (ДПС) у Подгорици, сазнаје да је попут Бошњака у Гусињу, који ни не помишљају да изађу на изборе, ДПС доживљава дебакл и у Тузима.

Наиме, према задњем пресеку изборних резултата, излазност у 17 часова у општини Тузи је на 12.000 бирача била 51.7%, што је изузетно мало за место у коме живи већинско албанско становништво, а на чију подршку је црногорски председник Мило Ђукановић до сада увек могао да рачуна, што додатно доприноси његовом општем нервном распаду, а што се по хоризонтали преноси и на руководство и на активисте ДПС-а.

Потпуно је јасно да је већински народ у Црној Гори заузео јасан став о томе где жели да живи и коме да укаже своје поверење. Готов је.

Leave a Reply