Трећи круг „Пинкових звездица – All Stars“ очекује вас и овог петка, а тема су – имитације. И овог пута, неко ће напустити такмичење, због чега ће звездице морати додатно да се потруде и представе жирију и публици у најбољем издању.

Дарија Врачевић ће у овонедељној емисији на сцени бити потпуно непрепознатљива – она ће се појавити комплетно маскирана у краља попа, Мајкла Џексона, а као и увек до сада, жири је био апсолутно одушевљен не само њеним певањем, већ и целом кореографијом. И Катарина Радуловић припремила је спектакуларан наступ, а овог петка видећете је у кожи Јутјуб сензације, јужнокорејског певача ПСY. Она ће се представити његовим најпопуларнијим песмама „Gangnam Style“ и „Gentleman“, а пред сам излазак на сцену, учила је Ану Михајловски покретима. Звездице ће у овонедељној емисији кроз своје наступе показати и вансеријске певачке квалитете. Исидора Митић је за имитацију одабрала Фредија Меркјурија и Монсерат Кабаље и њихов чувени дует „Barcelona“, а њен наступ, оставио је жири без речи.

– Ово је лудило – рекла је Гоца Тржан током њеног наступа.

Ипак, ово ће дефинитивно бити ноћ најдубљих емоција, јер ће Давид Марковић својом имитацијом довести жири до суза. Он ће се овог петка наћи у кожи Слободана Тркуље и извести његову песму „Вода“, коју је посветио Косову, где је рођен.

– Ју, сва сам се најежила! Свака пора ми се најежила – рекла је Гоца, а и Леонтина Вукомановић је била на ивици суза:

– Стоји ми кнедла у грлу.

– Ово за мене има нарочиту тежину, зато што си ти, колико знам, са Косова. Нарочито у светлу свега овога што се догађа већ годинама у Србији, а у вези је са Косовом, ово заиста има велику тежину и снагу. Тако да ти хвала, ово је требало овој емисији – прокоментарисала је Гоца.