„У своме детињсту проживео сам много тешких тренутака, био у безброј искушења, често изгубљен у лавиринтима и мрачним тунелима, али увек се негде назирао излаз и трачак светлости који сам коначно пронашао у породици и спорту…“ – започиње наш боди билдер Далибор Тепић своје животно сведочанство.

Ако бих рекао да ми је живот одувек био идеалан, била би то горка неистина.
Већ као дете био сам привржен спорту, до душе као и већина мојих другова тренирао сам тада још фудбал. Као млади таленат из локалног Јединства из Руменке прелазим у велику новосадску Војводину из које ме на жалост због лоших оцена у школи отац брзо исписује, управо тада и мој живот одлази у другом смеру, оном погрешном.
Онда када ми је била најпотребнија подршка она је изостала па и од блиских ми људи.

Мој живот се мења пошто упознајем нашег најтрофејнијег боди билдера Петра Челика, који ме поново уводи у спорт и враћа на онај прави истински пут. У Петру сам надокнадио све оно што сам у младости и наивности изгубио. Свакодневно сам посвећен послу, тренигу и својој деци Ивани и Драгану. Собзиром на то да ми тренизи и припреме трају па и по неколико сати, велику помоћ ми чини моја мајка Грозда која је понела велики терет наше породице, и њој сам неизмерно захвалан.

Тренутно се припремам за светско првенство које ће се одржати идуће године у Риму. На том путу значи ми и подршка градоначелника Милоша Вучевића, који има велико разумевање за развитак овог спорта.

Овом малом исповешћу имао сам намеру позвати омладину да се укључе у спорт, да живе једним здравим животом, да изграђује себе као нормалне и здраве личности. Никада није касно да човек схвати шта су праве и истинске вредности.

Оставите Коментар