Ватерполо репрезентација поздравиће се са навијачима пред одлазак на Европско првенство пријатељском утакмицом против Америке. Бесплатан улаз, а ко дође…

Фото: MN Press

„Делфини“ су спремни за напад на још једно злато.

Најбољи српски ватерполисти кренуће следеће недеље у Шпанију, на Европско првенство (ЕП) у Барселони (16-28. јул), где ће покушати да чак четврти пут узастопно постану владари Старог континента.

Изабраници Дејана Савића направили су одличан увод у најважнији овогодишњи турнир, тријумфом на Медитеранским играма у Тарагони. И тај успех посматрали су као део припреме за оно што им следи, почев од утакмица у групи против Румуније (понедељак, 16. јул), Русије (среда, 18. јул) и Словачке (петак, 20. јул).

Пре одласка у Шпанију, „делфини“ ће се у уторак ујутро на Дорћолу опростити од навијача, на догађају који ће почети у 9.30 ујутро на затвореном базену Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“.

Фото: Gatty Images Sport Darrian Traynor
Фото: Gatty Images Sport Darrian Traynor

Сви који дођу добиће и вредан поклон – улазницу за базен која ће важити до краја месеца.

„Цео догађај биће употпуњен ревијалном утакмицом између репрезентација Србије и САД. Улаз за навијаче биће слободан, а сви посетиоци који дођу и подрже српске ватерполисте, на поклон ће добити бесплатну улазницу за базен коју ће моћи да искористе до краја јула“, саопштио је Ватерполо савез Србије.

Најтрофејнија генерација у историји српског ватерпола одлази на још једно велико такмичење. Подржимо је!

Извор: mondo.rs