Једино шта је бесмислено то је што Драган Ђилас говори о корупцији, а оно што једино чак може бити апсурдније јесте да прича о својој “експертизи” посебно када говоримо о инфраструктурним пројектима, метроу, железницама итд.

Просто је невероватно да има образа да критикује план о изградњи метроа човек који је познат по томе што је међуосталом ојадио Град Београд за 53.000.000е тако што је експертски набавио шпанске трамваје који у великој већини не раде!

Има ли већег апсурда него да човек који је под сумњом да је злоупотребом службеног положаја и трговином утицаја стекао приход од 619 милиона евра, у време док је обављао три државне функције, данас оптужује некога да свој посао не ради добро.

О моралном кредибилитету градоначелника који је уништио Град Београд и оставио га у дугу од милијарду и 200 милиона евра, најбоље сведочи његова данашња конференција.

Изградњом метроа у Београду, решићемо саобраћајне гужве у граду, али и показати снагу и моћ државе, која је од престонице направила велики европски центар!

Морамо пружити апсолутну подршку Председнику Вучићу и министру Момировићу у реализацији оваквих кључних пројеката као што је БГ метро, а о апсурдности критика “ крадоначелника “ Драгана Ђиласа нема смисла уопште причати!

Лав Пајкић

Оставите Коментар