Убица једног од колумбијских нарко-картела која себе назива Ђаволица, хладнокрвно је рекла пред камерама британске телевизије „Канал 5“ да ужива да убија људе (чак и труднице) и да ће то радити до краја свог живота.

Колумбијка, чије право име није откривено, учествовала је у контроверзној емисији „Узимање дроге из забаве“ (Doing Drugs For Fun) у којој четворо људи из Велике Британије који повремено узимају кокаин одлазе у Колумбију (највећи произвођач кокаина на свету) да разговарају са људима који су део нарко ланца и виде какве су последице прозиводње дроге коју они сматрају забавом.

„Ђаволица“ је у разговору са Британком Шанел (25), једном од четири учесника емисије, открила да је део картела постала са 15 година. Говорећи прекривеног лица, рекла је да је у криминални свет увучена због језиве „убити или бити убијен“ стварности која чини колумбијску свакодневицу, али и да јој се све то свидело.

  • Свидело ми се што сам плаћена да убијем. Волим то лудило. Нисам волела када сам била мала девојчица, али већ од 15. године сам почела да уживам у томе – каже она.

На питање згрожене Шанел када је последњи пут убила неког, детаљно је објаснила и када и како се то догодило. Према њеним речима, њена последња жртва је момак који је одбио да убије неког другог.

  • Пре осам дана убила сам момка јер није желео да убије неког другог. Исекли смо га у комаде, ставили у кесу и бацили у реку и довиђења. Нико га више неће видети – рекла је она.

Убица је потом говорила о животу у Медељину, колумбијском граду који је у средишту насилних ратова између картела који покушавају да контролишу трговину дрогом.

Мирно је објаснила престрављеној Шанел да је морала да убије свог рођака да би спасила сопствени живот и рекла „заболе ме…“ што је заклала трудницу и десетине мушкараца.

  • Наставићу док сама не будем убијена, све то не буде то. Нема повратка назад – рекла је она.

„Узимање дроге из забаве“

Серијал „Узимање дроге из забаве“ (Doing Drugs For Fun) прати четворо Британаца који користе кокакин на путовању широм Колумбије на којем треба да виде какав утицај њихова забава има на људе који живе у тој земљи.

Поред састанка са члановима зараћених картела, учесници серијала разговарају и са локалним становницима, власницима фарми коакина и локланим властима који су открили да је поражавајући број деце увучен у криминални начин живота. Деца која нису увучена у картеле, биће продата у сексуалне сврхе.

Гледаоци „Канала 5“ били су згрожени интервјуом хладнокрвног убице.

  • Убила је момка јер је одбио да убије неког другог? Луциферова ћерка је Колумбијка – једна је од коментара.

  • Овај програм некада је био добар… надам се да ће га поново емитовати за десет година када неки од њих банкротирају, изгубе породице и имају озбиљне менталне проблеме. Јер то се заиста и догађа, у стварном животу – написао је други коментатор.


М. Б.

Оставите Коментар