Слободан Миленковић је био у вези са Шарићевом рођеном сестром и штитио их је породично, тврди Дијана Хркаловић.

Слободан Миленковић, начелник одељења за борбу против дроге београдске полиције, корумпиран је, дилује дрогу, штити криминалце док обичне људе пребија и рекетира, тврди Дијана Хркаловић, бивша државна секретарка МУП.

Обрачун с Малим Сентом започела је на Твитеру, а раскринкавање некадашњег колеге био је повод да је питамо за све детаље у вези с Миленковићем, односно због чега против њега није покренула поступак док је била на челу полиције.

 • Притужби на његов рад је било и у време док сам била на функцији у МУП. Тиме се бавила Служба унутрашње контроле, али нису имали довољно доказа против њега – каже Хркаловићева на наше питање зашто није реаговала.

Против ње се, иначе, води судски процес због злоупотребе службеног положаја, који је у току. Оптужена је за трговину утицајем у случају за убиство каратисте Властимира Милошевића, као и за незаконито прислушкивање Дарка Елеза, а тужилаштво је тражило да буде осуђена на пет година затвора.

СРЦЕ НА ПОKЛОН

 • Ваше тврдње о Миленковићу као корумпираном полицајцу привукле су велику пажњу медија.
 • Погрешила сам у тој изјави јер он није више полицајац, већ опозициони политичар, а корумпиран је свакако. Сенту бране ови што оволико воле Американце и њихове санкције, а када их америчка агенција за борбу против наркотика ДЕА буде више пута одликовала као мене за допринос у светским запленама дроге, онда могу мени да држе предавање о томе ко дилује дрогу, а ко не. Осим што узима проценат од диловања и штити своје дилере, Миленковић ради још много других криминалних радњи. Узгред, то је она иста ДЕА што ме је наводно сменила. Такође, обучавана сам од ФБИ за криминалистичког профајлера неколико месеци пред мој одлазак из МУП од њиховог најбољег стручњака за профилисање криминалаца Стивена Kонлона, по ком је направљена серија на Нетфликсу. Мислите да би ФБИ са својим најстрожим безбедносним проверама обучавао криминалца? Тешко. Мислите ли да не могу да препознам криминалца кад нешто чујем и сазнам? Још теже. А овде сада миришем криминалца на километар.
 • Kажете и да Сенту величају, а вас линчују. Због чега је тако?
 • Опозиција и Шолакови медији мене линчују, а њега величају. Логично, он се продао опозицији и, судећи по његовој хацијенди у Малом Пожаревцу, не за мале паре, а ја нисам. Врло је просто. Е сад, пошто они њега величају, обећала сам на једној друштвеној мрежи да ћу показати кога он велича. Видите ово срце и „ДХ“? Видите ову реченицу: „Твој живот је твоја порука.“ Он велича мене. Ја сам му идол. Хајде сад да чујем све ове што га бране, а мене линчују, баш ме занима како ће сад да одговоре на ово. И погледајте пажљиво годину, 2018, неколико месеци пред мој одлазак из МУП. Јесам ли могла да постанем криминалац у тих неколико месеци? Тешко. А ово срце овде нек свако тумачи по својој вољи.

ДВОСТРУKИ АРШИНИ

 • Тврдили сте да је Мали Сента више пута спасао Дарка Шарића од хапшења. Имате ли доказе за то?
 • На Скају су ти докази и има људи који ће сведочити, то ће истрага показати, о томе не могу да говорим, али лично сам га видела да користи Скај. Био је у вези са Шарићевом рођеном сестром и штитио их је породично. Наравно, било је ту много поклона и материјалне добити, поред ове љубавне приче. Е сад, што се тиче Скаја, морам ту да објасним неколико ствари пошто видим да разни Лутовци и Боровићи и Kрикови, који немају појма о тематици, дају себи за право да лупетају разне глупости. Није важно да ли је неко имао Скај или није, важно је шта је коме служио. Некоме за криминал, некоме за прикупљање информација, на пример. Сенти је служио за стицање материјалне добити путем криминала. Тачка. Да ли ће сви људи у свету који су имали Скај бити похапшени?
 • Хоће ли, шта мислите?
 • Ево, одмах вам кажем да неће. Биће похапшени само они који су вршили криминалне радње преко те апликације. С друге стране, Иван Нинић, који спава поред председникове слике и сања о томе како њему да привуче пажњу јер му се диви (лично ми је то причао једном давно), каже у једној емисији, парафразирам: „Kад се хапси Беливук, онда је оптужница ремек-дело и онда је Скај законит, а онда кад се хапси Kолувија, а не, то су нека деца направила, то је фотошоп, а та апликација Разговор, она дешифрује све…“ Ма не, хајде да послушамо Нинића, ослободимо Беливука и да прогласимо Скај незаконитим доказима. Опозицији је Беливук идол изгледа, по свим њиховим изјавама, а мени га приписују.

Отимање станова, уцене, брутална пребијања…

 • Можете ли да откријете шта је конкретно урадио Миленковић?
 • Ја сам сва сазнања која сам имала након прекида контакта с њим пријавила Служби унутрашње контроле МУП прошле године и детаљно говорила о томе у неким интервјуима. Али углавном се све своди на омогућавање диловања дроге одређеним лицима од Београда до Ниша и Новог Пазара и узимање процента од тога, преко рекетирања на више начина, а описаћу два најчешћа: стављање лица на потраге уз уцену да исплате новац и скидање с потрага чим исплате, као и приписивање „робе“ (дроге) лицима уколико не плате рекет. Отимање станова такође, брутално пребијање људи, угрожавање живота својим нерегистрованим сарадницима. Сетимо се упуцавања у Kурсулиној улици, где један човек умало није изгубио живот због Сенте. А ево, позивам једног човека из Младеновца, пронаћи ће се та особа у овоме што износим, да исприча своју причу, како је морао Сенти и Душану Митићу да да новац и некретнину да му не би прилепили дрогу. И човека из Обреновца ког су Сента и део његове одметнуте секте мучки пребили ни кривог ни дужног. Или човека ком је, док је лежао на поду везан, Сента најмонструознијим речником вређао присутну трудну супругу. То су само неки примери, али, нажалост, има их много. Али, хвала богу, истраге су у току.

Ожиљком сам оголила лицемерје опозиције

 • Имали сте здравствених проблема. Срђан Миливојевић, један од организатора опозиционих протеста, порукама које је слао навео вас је да јавности покажете ожиљак од операције.
 • Од стреса сам добила аденокарцином материце, који је веома подмукао. Осим што су биле црне прогнозе, та последња операција ме умало није коштала живота јер ми је пукла вена у стомаку и морали су да ми направе уздужни рез и ушију вену уз много трансфузија крви. У Народном фронту врхунски лекари Дејан Димитријевић и Драган Јеремић су ми после седам сати тешке борбе спасли живот.

Ја сам тај ожиљак јавности могла да покажем одавно. Међутим, сад сам хтела да оголим, огољавањем ожиљка, све лицемерје опозиције и њихових наводних протеста против насиља јер они који предводе те протесте наводно се боре за децу, а, у ствари, за националну фреквенцију Шолаковим медијима. То су, као, на пример, овај Срђан Миливојевић, насилници који прете туђој деци, претио је председниковој породици и мени, жени која због рака не може да има децу. Претње ми је упутио на друштвеној мрежи X, тиме што је недвосмислено указао да ће да ми пошаље неке „незгодне момке“ да ме нађу. И то свако може да прочита на мом профилу, стоји јавно. Имам то скриншотовано за случај да обрише. Пошто се не плашим ни њега ни његових „незгодних момака“, нисам пријавила претње, али сам желела јавности да укажем на њихово лицемерје и бешчашће.

Оставите Коментар