Државни секретар Министарства унутрашњих послова Републике Србије Дијана Хркаловић од сутра више неће обављати ову функцију у МУП-у, због других обавеза које ће преузети у наредном периоду, саопштено је из МУП-а.

Kако пише, потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић захвалио се Дијани Хркаловић на њеној огромној посвећености на унапређењу рада Министарства унутрашњих послова и пожелео јој пуно успеха у наредном периоду, како на професионалном, тако и на личном плану.

У саопштењу наводе да је министар Стефановић истакао да је у претходних пет година Дијана Хркаловић пружила велики допринос реформи Министарства унутрашњих послова, као и у борби против криминала и корупције, што потврђују резултати које МУП постиже.

Подсећамо, Дијана Хркаловић је у Министарство унутрашњих послова дошла априла 2014. године на место заменика шефа кабинета министра унутрашњих послова, одакле је 2015. године прешла у Управу криминалистичке полиције на место секретара УKП-а.

За државног секретара Министарства унутрашњих послова изабрана је 20. јула 2017. године.

Оставите Коментар