Најпознатији комита Божо Радовић Спартанац поново пријети на друштвеним мрежама. Организатор многих “патриотских скупова” широм Црне Горе, окомио се на Србе које би како наводи “хватао за вратове” и са којима би ратовао. На овакве језиве прозивке и пријетње надлежни нијесу реаговали.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

„Ђе су да их за вратове ватам, и питам ђе сте Срби, ђе сте мишеви“, казао је Божо Спартанац.

Ту се није зауставио, па је поручио да им задње секунде стрпљења истичу и да ће Срби проћи као са Хрватима.

“Нама истичу задње секунде стрпљења до кад ћемо вас трпјети, онда ћемо се срести на улици. Онда нећу бити сам, нећете моћи мучки да убијете једног или двојицу, мораћете да ратујете са нама. Ако са нама будете ратовали, проћиће те као и са Хрватима”, поручио је Радовић.

Подсјетимо, он је већ хапшен због посједовања пиштоља и сукоба са у Драгишом Чолевићем (48) из Бијелог Поља, као и због кршења епидемиолошких мјера када је организовао скуп комита. Тада је пуштен да се брани са слободе, а да ли ће надлежни реаговати на његове пријетње остаје да се види.

4 KОМЕНТАРА

  1. Mislim da je doslo vreme da Srbi i kompanije iz Srbije koji imaju u vlasnistvu nekretnine to lepo prodaju,pa nece biti vise novca od poreza a takodje ni novca od turistickih taksi.Nece se trositi novac na lezaljke,plaze,sokove,kafe,ruckove,vecere….Pa kada vise nikoga ne bude kod Nikole,Jadranu,na Adi Bojani i ostalim kultnim mestima da trosi novac mrskih im Srba (i Rusa) nadam se da ce se setiti i podrzati komite koji ce im drustvo i privredu dovesti na najvisi moguci nivo….

Оставите Коментар