Наш познати кантаутор,  Душан Мандић Шејн недавно је објавио своју нову песму, коју је посветио блаженопочившем Митрополиту црногорско – приморском, господину Амфилохију !
Маркантни новљанин који је омиљен код женског дијела публике овога пута је снимио нешто сасвим другачије, и према ономе што до сад можемо да приметимо иде му и више него сјајно.

  • Песма Христова Војска написана је у хришћанском маниру, и нема за циљ да вређа било коју верску или националну групацију. Настала је из љубави према вери и омаж је борби верујућег народа у синергији с Митрополитом који, као да је био рођен и предодређен да народ поведе у очување светиња, да у њој победи и оде у вечност.

Kантаутор напомиње да је песма Христова војска и његов омаж према православљу, те да као таква треба да спаја људе а не да буди раздор међу њима

  • Ова песма баштини љубав према православљу и истовремено се супротставља подели међу братским народом јер брат је мио ма које вере био. А Црна Гора је наша заједничка и једина домовина.

Популарног “ Шејна“ занима само да ради оно што воли, и да то дели са људима који прате његов рад.

–  Све што радим радим из љубави и увијек је тако било. Мој једини интерес је да радим оно што волим, и да уживам у томе, остало долази само.

Душан је за крај открио и да је цела ситуација са вирусом „Kорона“, због ког је последњих годину дана успорен цео свет, а музичка индустрија готово залеђена имала и неке позитивне стране када је његов музички рад у питању

–  Пандемија Ковид 19 је имала и неке позитивне стране када сам ја у питању. Прије ње имао сам јако пуно наступа и мало сам стагнирао на пољу писања пјесама. Искористио сам је за стварање нових пјесама, написао сам их довољно за један албум и ускоро од мене можете очекивати још много тога.

Извор: Националист

Оставите Коментар