Једини богатији опозиционар од Ђиласа био је Трамп!

Драган Ђилас, оснивач Савеза за Србију и један од најбогатијих Срба, изјавио је без имало блама да су председник Србије Александар Вучић и његова породица најбогатији људи у Србији данас.

– Вучић и његова фамилија су најбогатији Срби данас, а он стално нешто кука и жали се како му је тешко у животу – рекао је Ђилас.

Kоментаришући ту изјаву, Александар Ђурђев , председник Српске лиге, приметио је да је код Ђиласа прорадила „богаташка сујета“, али и навео да тренутно у читавој Европи не постоје богатији и сумњивији политичари од њега и оних који су окупљени у Савезу за Србију.

– Савез за Србију није ништа друго до пословни холдинг састављен од неколицине богаташа са идејом да обезбеде себи себичнеинтересе и додатно се обогате на штету државе. За Стаматовића је то савез за Гондолу, за Бошкића Обрадовића је то савез за отимања власти у Чачку, за Јеремића је то савез за нова пропутовање светом о државном трошку. Не чуди ме што је Ђилас преокупиран питањем новца и имовине конкурената, зато што му је сада јасно да су од њега богатији и Стаматовић, Јеремић и Јанко Веселиновић. Тако је код Ђиласа прорадила богаташка сујета – коментарише Ђурђев за „Ало!“.

Он у наставку наглашава да је од Ђиласа и његове екипе као опозиционар био богатији једино садашњи председник САД.

– Чињеница је да је Доналд Трамп док није победио на изборима и постао председник САД био једини богатији опозиционар од садашњих опозиционара окупљених у задружни бизнис-холдинг под именом Савез за Србију. У Европи не постоје богатији и сумњивији политичари него они који су окупљени у такозвани Савез за Србију, који народ у Србији пре свега доживљава као савез за робију – закључује наш саговорник.

Бошкић звезда ријалитија

Ни Ђиласов коалициони артнер Бошко Обрадовић не даје ништа мање смешне изјаве, па је тако навео да се политика председника Вучића не разликује много од ријалитија „Задруга“. Напредњаци му, наравно, нису остали дужни, па су га подсетили на слоган који је имао на претходним изборима, а који је гласио: „Да ови оду, а да се они не врате.“

– А сад си ти Бошко са онима који не би требало да се врате, којима си хтео да забраниш да се врате. То што ти радиш јесте ријалити – поручили су му из СНС-а.

Advertisements
--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here