Драган Ђилас, лидер Странке слободе и правде, самопрокламовани борац против насиља, претио је директору Српског телеграфа Саши Миловановићу који је био са ћерком.

Инцидент се догодио на укрцавању на лет за Истанбул у суботу око 9.20 часова, о чему сведоче и фотографије које објављујемо.

  • Стајао сам са ћерком у реду за бординг, Драган Ђилас ми је пришао, дотакао по рамену и запретио: „Запамтићеш ме што си причао да сам насилник и да сам тукао таста пред дететом. То ти нећу опростити“ – наводи Миловановић и истиче да је све то чула његова дванаестогодишња ћерка.
  • Овај доказани политичар насилник није трепнуо док ми је претио пред дететом. На крају крајева, нисам ни очекивао да ће силеџија Драган Ђилас имати обзира да ми не прети пред ћерком, јер ако је могао да туче таста пред рођеним дететом, зашто би размишљао о мом – истиче Миловановић подсећајући на случај из 2014. године када је Ђилас најпре напао тадашњу супругу Иву, а потом ударио у главу и таста Бобана Пелевића.

Kако је Република већ писала, Ива Ђилас тада је поднела и пријаву, о чему је сачињена и службена белешка.

Ово, међутим, није једини пут да се Ђилас насилнички понашао према свима онима који не мисле као он.

У биографији политичког бешћашћа самозваног борца против насиља остаће забележено и да је вређао и претио новинарки, као и да је саобраћајном полицајцу претио да ће остати без посла.

Оставите Коментар