Александар Ђорђевић, легендарни српски кошаркаш, а сада тренер, причао је за италијанске медије о коначном прекиду сезоне у Италији због пандемије корона вируса. Стратег Виртуса из Болоње сматра да ова одлука није исправна, али ни погрешна

  • Разговор о Скудету у драматичној ситуацији у којој се налазимо нема важност. Сваког дана читамо податке преминулих или заражених: то нису бројеви, већ људи који нас напуштају. Снажне, трагичне ствари. Изузетно поштујем одлуке вишихтела и ми професионалци морамо да их прихватимо без полемике. У историји ће остати забележено да смо били први са великом предношћу у односу на пратиоце – рекао је Ђорђевић.
  • Мислим да ћемо сви бити бољи и мање себични. Било би лепо ако буде више аплауза и мање увреда у дворанама. Kао играч сам веома трпео масовно малтретирање јавности, што ми је додатно отежавало тешке и тужне тренутке које је пролазила моја Србија. Дешавало се да цела сала, уместо да бодри свој тим, мени виче „Српски убицо“ – додао је Алексанар Ђорђевић.

Оставите Коментар