Зоран Ђорђевић

члан Председништва Српске напредне странке

Председник Србије Александар Вучић, упркос константним нападима опозиције, као прави лидер је „смогао снаге да начини још један корак ка бољој будућности Србије“.

„Отишао је на састанак са председником САД-а Доналдом Трампом, а потом и у Брисел и без обзира на велике притиске договорио споразум који је у најбољем интересу наше земље“.

Председника Вучића напада Борис Тадић који је када је био председник Србије „фигуративно љубио стопе“ свима где год да се појавио, али и Вук Јеремић који је током мандата једино успео да допринесе признавању такозваног Косова и да упропасти српску дипломатију.

Напада га и Бошко Обрадовић чија су размишљања и идеје на нивоу детета нижих разреда основне школе и гласноговорница Драгана Ђиласа Мариника Тепић којој све смета, која је као дете које је изгубило звечку.

„Срамно је што такви људи данас нападају човека који је успео да уздигне и позиционира Србију у свету, који улази свуда на велика врата и отвара даље свом народу“.

Вучићеви потези, доказују да он оно што обећа и испуни.

„Народ верује нашем председнику и то не може нико да промени зато што његова дела говоре више од речи“.

ПредсВИћедник воли Србију и Србија му је на првом месту.

„За разлику од опозиције која као да се игра игара у песку, ми озбиљно радимо на унапређењу положаја Србије и то градимо за разлику од њих на чврстим основама. Поверење које смо изградили не може да сруши нико и ништа јер су резултати рада видљиви“.

Даље јачање наше економије, нове инвестиције, даље смањење незапослености, резулат је између осталог разговора председника Србије са Трампом и ЕУ.

Просечна плата од 900 евра и пензије од 440 евра данас је још ближа.

„Остајемо на путу ка ЕУ и нема признавања Косова, нема разговора о независности, нема свађе са Русима, нема свађе са Кинезима, они су наши стратешки партнери заувек. Браћа не иду увек заједно, али се договарају, подржавају и воле“.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар