Након напада на Глас јавности који је изнео на националној телевизији, Мило Ђукановић је овог пута напао читаву медијску и политичку сцену Србије!

Он је подсетио да су се пре четири године упрегли политички центри ван Црне Горе, како би, дошло до смене власти а управљање Црном Гором преузели они који ће одустати од европског пута.

  • Одупрли смо се томе. Данас морамо рачунати да сви ти наши противници не мирују и нису одустали од свог циља. Видели смо како је искоришћен Закон о слободи вероисповијести да се покрене таква хајка на Црну Гору од краја прошле године до данас, каква није запамћена ни у Милошевићево време. Да бисмо данас доживели да то није једна рубрика и није један лист, него је то без изузетка комплетна медијска и политичка сцена Србије која нам јасно шаље поруку да Црна Гора треба да буде плен велике Србије, да се одрекне својих националних интереса и да служи српским националним интересима – рекао је Ђукановић.

Лидер ДПС је поручио да у прошлост треба да иде свако онај за кога Црна Гора није највећа светиња.

  1. августа, у прошлост црногорске политике заувијек иду они којима није светиња црногорско слободарство, држава и част њених грађана. Они који раде за туђе интересе, иду у прошлост због таквог политичког деловања и на сопствену грађанску срамоту – закључио је Ђукановић.

На састанку су поред председника ДПС-а говорили и председник Одбора Главног града Часлав Вешовић, кандидаткиње за посланице са листе “Одлучно за Црну Гору! ДПС – Мило Ђукановић” Драгица Секулић и Гордана Ђуровић, а састанку је присуствовао и градоначелник Подгорице Иван Вуковић.

Оставите Коментар