Председник Црне Горе Мило Ђукановић доживео је потпуни крах на изборима у свом родном граду и после 30 година изгубиће власт у Никшићу.

У изборном штабу ДПС нико се није обратио јавности, а председник Црне Горе видно је потресен догађајима који су пратили изборни дан у Црној Гори.

Најпре је бивши премијер Црне Горе Душко Марковић напустио штаб ДПС-а и најавио могућност формирања сопствене политичке опције иподеле у ДПС-а. Потом су, како сазнајемо, вођени Марковићевим примером и бројни други сарадници почели да губе стрпљење и најављују свој одлазак из ДПС-а.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Изгледа да ће Милов странка доживети судбину неког предузећа или фирме која их је на рачун грађана Црне Горе хранила 30 година, а сада, пошто губе власт на свим фронтовима, сви одреда напуштају брод који тоне.

  • Њега је додатно исфрустрирало то што и поред 39 одсто освојених гласова неће моћи да формира власт. Свестан је да са њим више нико неће, а евентуални коалициони партнери Народни покрет Даке Давидовића или СДП немају довољно мандата или нису ни прешли цензус.

Мило је пораз поднео потпуно „неспортски“.

  • Прво је неко време провео сам, размишљао и ћутао, али убрзо се његово расположење потпуно променило. Почео је да виче: „Издали су ме, сви су ме издали!“, да баца ствари по луксузној вили Под горицом и деловало је да је на ивици нервног слома. Никада га нису људи видели тако бесног – прича наш извор.

1 KОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here