Председник Црне Горе Мило Ђукановић изјавио је да упркос бројним политичким притисцима, неће бити компромиса“ са националистима и онима који желе да униште тековине ове генерације, кад је реч о односу државе и цркве, саопштено је из Ђукановићевог кабинета
Ђукановић је током сусрета са амбасадорима земаља ЕУ у Црној Гори истакао и да ће владавина права бити кључни приоритет државне политике.

  • Ђукановић је захвалио на интересовању и корисним сугестијама, истицуци да це владавина права као предуслов економског развоја и даље бити кључни приоритет државне политике, као предуслов за сарадњу са кредибилним партнерима – каже се у саопштењу.

Ђукановић је био гост на радном ручку са амбасадорима земаља ЕУ у Црној Гори, у организацији амбасадора Републике Хрватске, председавајуће Савету ЕУ, Веселка Грубишића, наведено је у саопштењу.

Kако је саопштено, хрватски амбасадор је, поздрављајући председника и колеге, истакао да му је част што је у улози домаћина када његова земља први пут председава ЕУ, и то у време пандемије корона вируса, и захвалио свима на сарадњи.

Оставите Коментар