Владимир Ђукановић морао је да реагује на све учесталије нападе усмерене на председника Вучића и његову породицу. Свима је већ добро познато да периодично поједине групе људи дају себи за право да коментаришу председниковог сина, прате његове активности, такође без икаквог основа га доводе у везу са сумњивим групацијама људи.

  • Видим, поново су се неки тзв.медији усмерили ка нападима према Данилу Вучићу, сину председника Републике Србије. То му дође као по старом добром обичају када немамо више за шта да нападамо противника, онда удри му по деци и породици. Витешки, зар не?

Ипак, највећи проблем је то што се Данило Вучић нашао у неком друштву у Републици Српској у коме су узгред били и син Милорада Додика, Вук Радивојевић, Звездан Терзић… Чудо како не написаше ови квази новинари да је био у њиховом друштву, већ је поента да се потенцира како је био у друштву извесних момака који су ваљда припадници једне од навијачких група на партизановом југу.

Значи, Данилов грех је што је негде седео и што су тамо седели неки људи, пошто никада нисмо чули да су тог момка, кога иначе познајем од када се родио, напали да је нешто украо, негде се насилнички понашао, можда починио неко кривично дело и сл. Наравно, то никада неће ни моћи да напишу, јер се ради о сјајном и изузетно лепо васпитаном момку. Ипак, кампања криминализације породице Вучић је бесомучна.

Најјачи су напади на брата и сина председника Републике, јер је потребно њих приказати бахатима с обзиром да они не могу да излазе у медије и да демантују те бесмислице. Лично, веома сам поносан што обојицу познајем дуги низ година и спреман сам руку у ватру за њих да ставим, јер се ради о беспрекорним људима.

Сетите се само случаја једне ТВ водитељке када су јој открили да јој син конзумира психоактивне супстанце. Тај мали је био учесник и једне тешке саобраћајне несреће. Сви су тада скочили и закукали како није лепо да се тако пише о њеном детету. Слажем се, никада се не смеју породице да дирају, јер то је нешто најодвратније. Ипак, како тако не закукасте када се напада на најпримитивнији начин Данило Вучић?

И то је нечије дете, а при том никада ништа слично у односу на водитељкиног сина није учинио. Грех му је што је био у нечијем друштву. Уколико бисмо тако ствари посматрали, онда је већина нас који се бавимо политиком за вечни затвор, јер да се не лажемо кроз наше каријере сусретали смо се са свакојаким људима. Лично сам чак и био део хулиганске екипе и немам разлог да то кријем. То је део мог одрастања. Већину виђенијих навијача лично познајем.

Чак се и данас видим са њима, попијем пиће, поразговарам… Да ли то значи да сам криминалац? Еј, прекините са тим свињаријама. Не дирајте ничије породице, јер то није витешки. То је јадно да јадније не може бити. Будите људи и вашу политичку борбу усмерите на програм, на одређене циљеве, на указивање погрешних ствари које власт чини. Породице политичара и свих осталих јавних личности оставите по страни, јер породице се никада не дирају!

Leave a Reply