Дно дна: Такозвана опозиција лешинари на трагедији сопственог народа.

Вечерас у 18:00 на платоу испред Народне скупштине Србије окупили су се лидери такозване, прозападне опозиције са малим бројем слуђених људи и бивших патриота на митингу који су назвали „Против насиља“

У моменту док цела Србија оплакује трагично настрадалу децу у масакру који је ученик психопата изазвао 03. 05. 2023 у београдској школи „Владислав Рибникар“, док сви саосећају са родитељима убијене деце и размишљају шта даље, а истовремено родитељи убијене деце позивају на мир, ова шачица лешинара, која никад никога ничим добрим није задужила изабрала је моменат да протестује, односно да лешинари и да скупља јефтине политичке поене.

Један од првих на митингу био је веровали или не Пјотр Никитин, један од главних одбеглих Руса који свакодневно лобира за украјинске власти и прети да ће из Београда кренути „Мајдан“ у Русији.

Међу организаторима, што они нису ни крили били су остаци досовског, другосрбијанског режима попут Ђиласа, Јеремића, Ћуте као слуделих патриота попут Бошка Обрадовића, новинара Милована Бркића и новинара Дејана Петра Златановића.

Овај скуп другосрбијанаца и слуђених окупио је шачицу људи у Београду и по пар људи у неколико градова у Србији. Одржали, као и годинама уназад пар говора и разишли се.

У земљи попут наше митинзи и протести су свакодневна појава, и то само по себи није проблем. Проблем је што је ова дружина још једном показала да је она опозиција сопственом народу, да сеири на несрећи људима и да се радује свакој несрећи државе или народа како би на томе убирали своје политичке поене јер осим говоранције, борбе за цензус (ако га пређу избори су регуларни, кад не пређу онда су покрадени) никад ништа нису урадили.

На овом митингу слуђени новинар је позвао на убиству председника Вучића. Ништа ново. То је ова дружина радила и пре њега више пута као што је и њихов идеолог у време док је НАТО пакт убијао нашу децу ишао у Брисел и позивао да се земља што више бомбардује док он не дође на власт.

На митингу поменута дружина ни једном није изнела ни један конкретан предлог нити објаснила на који начин је власт крива што се у Србији на жалост појавио Колумбајн који као синдром у њима омиљеним САД постоји од 1999. године а последњих година, као и многе друге глобалистичке пошасти долази код нас.

Дружина наравно није ни рекла шта се догодило. Ухватили су се одузимања националне фреквенције медија који раде исто као што су радили и док су они били на власти само што су тад они били на власти па им није био проблем, и забрану ријалити програма, које реално и треба забранити али су заборавили да су се они на истим тим телевизијама појавили још 2006. године да је чак било и трагичних случајева везаних за ријалити попут оног из децембра 2007. кад су три учесника страдала у саобраћајној несрећи (истина не у ријалитију али на путовању везаном за ријалити). Дружина је тада ћутала.

Интересантно је да шачица њихових присталица ових дана немилосрдно ботује по интернету и сваког нормалног ко је згрожен оваквим понашањем оних који траже поверења народа над чијом трагедијом сеире називају Вучићевим сендвичарима.

Они константно помињу како „није важно ко је организатор како је народ незадовољан“.

Тако је дотична дружина говорила и 1999. и 2000. па се након тога испоставило да је итекако важно.

Узгред, све и да нису они организатори опет ово нису моменти кад се исказује политички бунт него показује солидарност са народом.

Али они који задњих 25 година доказују да народ није њихов то не могу да схвате. Једино не знам да ли су схватили да су њихови НАТО пријатељи овај пут већину свог арсенала поклонили свом чеду званом Мајданска Украјина, створеном 2014 па да више немају довољно бомби да њима помогну да на њима дођу на власт. А у дефициту су и са хеклерима и калашњиковима да би могли да им поклоне да са њима упадају у министарства и на тај начин постају министри.

Оставите Коментар