Нови гост аутора и водитеља емисије Владимира Ђукановића “Озбиљно са Ђуком” био је председник извршног одбора СНС-а Дарко Глишић, који је на почетку интервјуа говорио о томе како се решавају унутарстраначки проблеми и неслагања, као и о томе како је Српска напредна странка постала једина која у последњих 30 година окупља и уједињује.

Глишић је коментарисао медије који се налазе под палицом Драгана Ђиласа, а који готово сав свој садржај базирају на нападима на председника Србије Александра Вучића, његовог брата, сина, ћерку и комплетну породицу.

  • Зашто све што се уради, сагради, долази под њихов мач осуде, омаловажавања, критике, измишљања афера? – упитао је Глишић.

Домаћин емисије, Владимир Ђукановић, надовезао се на причу о нападима на председника и отворено рекао да тврди да су један део те кампање против председниковог брата, сина и њега самог водили људи из самог врха Српске напредне странке, те да ти људи уместо што су и даље на функцијама треба да седе у затвору, а на питање зашто је то тако, Глишић одговара:

  • Добијете прилику, нечије поверење, а ви и прилику и поверење искористите да неком упропастите живот, а да оног ко вам је дао поверење полако изводите пред стрељачки вод који спремате.

Глишић је још говорио о унутарстаначким и београдским изборима, о томе шта се крије иза еколошких удружења, о останку Александра Вучића на челу партије, као и какве промене очекују СНС.

Оставите Коментар