Добрица Веселиновић из Иницијативе Не давимо Београд оценио је у емисији „Међу нама“ да је хрватско друштво неколико година испред нашег, те да је зато била могућа убедљива победа Томислава Томашевића на загребачким изборима.

Делегација Иницијативе Не давимо Београд боравила је недавно у Загребу, где је на изборима подржала новог градоначелника Томислава Томашевића и његову платформу „Можемо“.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

После првог круга гласања већ је било јасно да ће Томислав Томашевић бити нови градоначелник Загреба, али добра излазност, као и број гласова које је он освојио – све је фасцинантно, оценио је Веселиновић.

Неколико ствари се поклопило, те је Загреб након двадесетогодишње владавине Милана Бандића одлучио да жели нови начин управљања градом.

У Хрватској се догодио велики зелени талас, сматра Веселиновић, јер је друштво неколико година испред нашег.

„Ситуација у смислу изборних услова је значајно испред Србије. Видели смо сталне дебате на јавном сервису, али и однос према изборима као стубу демократије“.

1 KОМЕНТАР

  1. Veselinovicu ostani tamo i uzivaj sa naprednim ljudima,koj ces ku…c u Srbiji i to jos zaostaloj.Jedan manje izdajica roda svoga, ima vas jos idite jer ako se vratis i nastavis da ponizavas svoj rod bolje da te ne sretnem na ulici jer od takvih lucim enormon pljuvacku pa bih mogao da te ispljujem onako Srbski nazadno…ajd u zdravlje sa parolom „MOZEMO“ …smradu prodani…

Оставите Коментар