Милоју Шћепановићу, полицајцу из Никшића који је одбио да примени силу над народом током протеста због Закона о слободи вероисповести, кафана Корчагин из Никшића и београдска коноба Акустик уплатили су 500 евра, задивљени чашћу који је овај човек показао.

Милоје Шћепановић је дао отказ те вечери, а новац који му је сада послат требало би да покрије његову плату, док он не почне да ради на новом послу.

  • Милоје је подигао паре. Каже да су стигле у правом моменту. Нема предаје! – објавила је кафана Корчагин на свом Инстаграм профилу.

Подсетимо, Шћепановић је, после 23 године рада у полицији, поднео оставку са образложењем да као „Христов војник, православац и човек није могао да удара на своју браћу и буде против свог народа“.

  • Част нема цену, а у овом добу смутњи најтеже је бити човек. Овакво чојство не треба само похвалити, већ и подржати – објавио је Крстић на друштвеним мрежама.

Њему је у међувремену посао понудио начелник Спасилачког центра Србије Војкан Крстић, што је Шћепановић прихватио. У међувремену је стигла и плата коју би пропустио због отказа. Добро се добрим враћа. Доказано.

Оставите Коментар