У Новом Саду у улици Војвођанских бригада отворене су канцеларије Српске Деснице за Војводину и Нови Сад.

Врпцу отварања канцеларија пресекао је Миша Вацић председник Српске Деснице, Бранислав Петковић председник Градског одбора СД Нови Сад и Синиша Илић председник Покрајинског одбора СД Северна Србија, након чега је делегација Српске Деснице на челу са Мишом Вацићем домаћински дочекала многобројне званице.

Отварање канцеларије Српске Деснице у Новоме Саду. ??????????

Gepostet von Српска десница am Samstag, 21. September 2019

Потом је уследио програм на коме су одржали говоре Синиша Илић председник покрајинског одбора СД и Небојша Капор професор државног машинског факултета у Београду и факултета цивилног ваздухопловства универзитета Џон Незбит и лидер Српске Деснице Миша Вацић.

Канцеларије садрже два кабинета, канцеларију за секретарицу, и велику конгресну салу, која може да прими више од 100 особа, а која је током свечаности отварања била препуна.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

На свечаности поводом отварања канцеларија СД су учествовала и два српска гуслара, Петар Мишић из Новог Сада и Марко Шћепановић из Београда.

Свечаности је присуствовало доста омладине из Новог Сада и околине, што је представљало право изненађење за присутне новинаре који су отворено коментарисали да Српска Десница има све више присталица међу младима. Прослава је протекла у пријатној атмосфери уз очевидну добру организацију.

--

Leave a Reply