Отац Тадеј говори о Жигу Звери који ће нам бити наметнут, чим престане коришћење новца.

На питање како ћемо бити чиповани, он тврди да ће деца примити Жиг чим се роде, те да родитељи морају пазити на то, јер они имају власт да децу предају Богу или сатани.

Док је новац у промету, моћи ће да се живи, али сада видимо ове компјутере, они ће да завладају светом, каже Отац Тадеј.

Деца сада у основној школи уче да раде на компјутерима, тако да ће све бити компјутеризовано и неће бити новца у употреби.

То ће за последицу имати разарање привреда свих држава, јер је новац за привреду, исто што и крв за човека. То ће створити невиђени хаос.

Из тог хаоса изрониће Антихрист да спасе свет.

Кад будете чули да је почела економска криза у целом свету, знајте да је његов долазак близу, каже Отац Тадеј.

Он тврди да се увелико спремају средства, која ће помоћи остварењу Антихристове владавине. Отац Тадеј наводи цитат о Звери из Апокалипсе Светог Јована и каже да је већ створен џиновски компјутер (на неколико спратова) у Белгији и зове се Звер.

Његова моћ је огромна и то је једна од Звери из Апокалипсе. Исти такав компјутер постоји и у Америци (Отац Тадеј каже да и лични бројеви из наших личних карата имају порекло и воде се у том компјутеру).

„Печаћење“ ће се вршити невидљивим ласерским зрацима. Тај жиг ће бити невидљив за људско око али ће бити видљив за компјутерске и ласерске зраке.

У продавницама ће се преко зрака очитати колико неко има пара на рачуну и одмах ће му се скинути износ у вредности робе, коју је купио.

Све трансакције ће се обављати без новца каже Отац Тадеј.

Погледајте видео:

Оставите Коментар