Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић обратио се медијима, пошто фудбалерима Црвене звезде није дозвољен улазак на Косово и Метохију. Црвено-бели су у 14 часова требало да играју утакмицу шеснаестине финала Купа Србије против Трепче из Косовске Митровице.

  • Дошли смо само да играмо фудбал, да се бавимо спортом, али то нам је ускраћено и поред препоруке ФИФА да се меч игра у Косовској Митровици. Ја сам био на челу колоне, али представници полиције такозваног Косова су нам забранили улазак са образложењем да је то одлука Владе Косова. Жао нам је, утакмица ће вероватно бити одиграна сутра негде у Београду. Косовске институције су показале да је све што они раде фарса и лаж. Показали су да им ништа није у духу фер-плеја – рекао је Терзић.
  • Поносан сам на навијаче, који су доказали да је Црвена звезда Србија и да где год има спрског народа да су ту и навијачи Звезде.

  • Ово је велика дипломтаска победа Србије, ФСС и Црвене звезде. Добили смо подршку ФИФА, а они су ширили лажи да ми желимо да дођемо на силу против одлука ФИФА. То није била истина и зато смо им дали документ који смо добили из светске фудбалске федерације – закључио је Терзић.


С. А.

Оставите Коментар