Каже наш народ да “докон поп и јариће крсти”. Е тако страшни батица Ђилас, између одласка у теретану и испијања кафе по кафићима, броји колико пута сам га поменуо. Било би праведно да сам га поменуо 619 милиона пута. Да подсетим грађане да су Ђиласове компаније баш толико, 619 милиона евра имале прихода док је био државни функционер, написао је на свом Фејсбук профилу заменик градоначелника и члан председништва СНС Горан Весић.

Колико год пута да сам Ђиласа поменуо мало је да се грађани подсете на његово незнање, черупање државе и помоћ тајкунима који су се нелегално обогатили.

Ђилас и његова дружина из фабрике лажи сваки дан бар толико пута помену Алекдандра Вучића и његову породицу. Сву заједно, Ђилас, ови лидерчићи странака које Ђилас плаћа, маринике, алексићи и обрадовићи који су задужени да лажу и измишљају лажне вести па све до плаћеника из Британије које масно плаћа да измишљају лажне вести.

Комплекси су чудо, а Ђилас је најбољи доказ за то. Он заиста мисли да је некоме стало да га помиње. Помињемо твоје крађе и зло које доносиш Србији. Случајно или не у Србији се крађа и зло зову Ђилас.

Оставите Коментар