Подсећамо да је Глас јавности једини дошао до конкретних сазнања да се по захтеву црногорског режима Мила Ђукановића, председника Црне Горе, који је у страху од пропасти на предстојећим изборима, уводи телекомуникациони мрак и обустава појединих сегмената телекомуникационог саобраћаја, како би се предност дала режиму у предизборној кампањи.

Након писања Гласа јавности, редакцију су контактирали храбри и одважни људи коју су потврдили сазнања Гласа јавности и доставили налог Саше Јовановића, директора Сектора велепродаје компаније „М:Тел Црна Гора“.

Фото: glas-javnosti.rs

Управо Јовановић је тражио да се по захтеву државних органа Црне Горе, а у контексту предстојећих парламентарних избора у Црној Гори, блокира сав саобраћај из услуге A2P (application to person) до поноћи 30.08.2020. године, третира као „нежељени саобраћај“ а да се пропуштају само оне поруке које у себи садрже Мило Ђукановић, ДПС, Демократска партија социјалиста, Жељко Апрцовић, Никола Дивановић.

Оваквим потезом, Саша Јовановић иако је запослен у компанији која је оличење српског привредног успеха и успона, при чему му не смета да сваког месеца инкасира значајну плату, о чијем износу је непристојно говорити, због лошег економског стања у којем се налази становништво црне горе, јасно се декларисао као издајник и део агентуре Мила Ђукановића.

Оставите Коментар