Српска десница упозорава јавност на недавни иступ Вука Јеремића на телевизијском гостовању у Сарајеву! Председник Народне странке и један од лидера Савеза за Србију говором пуним мржње ударио је шамар читавом српском народу и жртвама палим за слободу! Јеремићеве лажи пред камерама Изетбеговићеве ФТВ „случајно“су темпиране баш пред српски државни празник Сретење

Изјаве бившег функционера марионетске власти оцрниле су Србију као мотор ратнохушкачке машинерије у региону, а Републику Српску представиле као геноцидну творевину. Легитимне српске власти са обе стране Дрине бивши „државник“ оптужује за нестабилне односе на Балкану, али не помиње кршење Дејтонских принципа од стране сарајевских исламистичких структура! Српска десница подсећа да је Јеремић припадао тиму који је плански разарао војну моћ Србије, срозавао стандард грађана и покушао отуђити српски Космет. Данашњи постепени али сигурни развој опустошене државе највише смета бившим западним слугама који се поново појављују на српској уличној позорници.

Јеремић и прозападна опозиција желе на кормило Србије без избора омаловажавајући суверену народну вољу што је атак на уставни поредак земље! Перфидна антисрпска кампања препуна политичке некоректности, вербалног и физичког насиља неће проћи код родољубивих грађана Србије! Простачке увреде на рачун сопственог народа и претње држави коју су темељно пљачкали, Јеремића, Ђиласа и екипу опет воде у прљаво позориште на премијеру новог политичког блама! Не заборавимо и робију као опцију за антидржавну делатност.

Српска десница сматра да је доста више са понижавањем државе Србије, једине земље коју имамо!