Данашњи скандал који је смишљено спроведен од стране Бошка Обрадовића је слика и прилика правог следбеника Димитрија Љотића, рекао је члан председништва Српске Напредне Странке Зоран Ђорђевић.

„Моја порука Бошку Обрадовићу и сличним силеџијама је да је фашизам искорењен и да данас, након што обележавамо 75 година Победе над фашизмом неће проћи екстремна политичка фолозофија коју Обрадовић и његови истомишљеници пропагирају. Недемоткратско понашање и насиље нису одлика данашње Србије и свима онима који се тако понашају и који екстремизам пропагирају и спроводе на овај начин је место у затвору а не у Народној Скупштини“, рекао је Ђорђевић.

Позиви на линч, организовање упада на Радио Телевизију Србије, позив на убиство председника и силовање његове деце и породице, организовање паљења књига, напади на народне посланике и физички обрачуни са министрима су за не само осуду јавности већ дуготрајну затворску казну, зато позивам надлежне органе да адекватно реагују, доста смо трпели терор Бошка Обрадовића!

Оставите Коментар