Данашњи скандал који је смишљено спроведен од стране Бошка Обрадовића је слика и прилика правог следбеника Димитрија Љотића, рекао је члан председништва Српске Напредне Странке Зоран Ђорђевић.

„Моја порука Бошку Обрадовићу и сличним силеџијама је да је фашизам искорењен и да данас, након што обележавамо 75 година Победе над фашизмом неће проћи екстремна политичка фолозофија коју Обрадовић и његови истомишљеници пропагирају. Недемоткратско понашање и насиље нису одлика данашње Србије и свима онима који се тако понашају и који екстремизам пропагирају и спроводе на овај начин је место у затвору а не у Народној Скупштини“, рекао је Ђорђевић.

Позиви на линч, организовање упада на Радио Телевизију Србије, позив на убиство председника и силовање његове деце и породице, организовање паљења књига, напади на народне посланике и физички обрачуни са министрима су за не само осуду јавности већ дуготрајну затворску казну, зато позивам надлежне органе да адекватно реагују, доста смо трпели терор Бошка Обрадовића!

Advertisements

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here