Вучуровић наглашава да се увек морају помињати злочини бившег режима, да нам се нешто слично не би поновило
Већина у прошлом Административном одбору била је продужена рука срамног ГСТ-а, корумпираног тужилаштва и судства у обрачуну са ДФ-ом, од афере државни удар до наводног прања пара.

Назови колеге су више пута подржале скидање имунитета лидерима ДФ, па су посланици ДФ остајали овде у скупштини да на сваки могући начин спрече хапшење наших другова, па је тај одбор кажњавао посланике, али нису успели да зауставе ДФ, итд…

Дуга је листа тих непочинстава већине у одбору, који су у ствари само пратили наредбе свога шефа.

Тај шеф, као што видимо, не мири се са вољом грађана, па се по његовим инструкцијама покушава створити привид како се ништа није променило 30. августа.

Међу тима који шире лажи и ту маглу предњачи срамни јавни сервис, који што прије мора да се реформише, а ту је и министарство одбране које покушава да изазове инцидент на Сињавини.

Тај који се представљао као министар годинама је брукао војску, па је сад ријешио да на исти начин заврши мандат.

Дакле, ДПС се распада, али неки краци те криминалне хоботнице не мирују и мора се бескомпромисно порадити на томе да ти краци корупције, криминала и издаје буду одсечени.

И увек се морају помињати злочини бившег режима, да нам се нешто слично не би поновило.

Пред будућим председником и члановима административног одбора је озбиљан задатак, да овај одбор воде на квалитетно, часно и праведно, дакле све супротно од тога на који начин је вођен у претходном периоду.

Оставите Коментар