1. Како коментаришете оптужбе против Вас, које су се протеклих дана појавиле у медијима, и да ли је истина све што говори Биљана Јовановић, сестра преминулог Славча, за чију смрт Вас окривљује?

Логично и поштено би било да онај ко износи оптужбе понуди неке доказе за своје оптужбе. Ја никада нисам видео преминулог младића, нити сам се чуо сам њим. Његова сестра је могла да ме оптужи да сам је силовао или продавао дрогу, и онда би ме сатански медији нападали јер промовишем систем вредности који је супротан систему вредности за који су они плаћени да га промовишу. Какав је то систем вредности, најбоље је осликао шеф деска Њу Јорк Тајмса у свом чувеном говору на свечаности у клубу новинара далеке 1953. године.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Посао нас новинара је да уништимо истину, да лажемо у очи, да искривљујемо, оцрњујемо, да искориштавамо туђу похлепу и да продајемо своју земљу и расу зарад коре хлеба. То знамо, и ви и ја. И каква је то лудорија ова наводна „слобода штампе“? Ми смо марионете богатих. Они вуку конце, а ми играмо. Наши таленти, наше могућности, наши животи, све је то својина других људи. Ми смо интелектуалне проститутке.“

Наравно да постоје и поштени новинари, али ово је слика оних лажних новинара који ме нападају ових дана.

Дакле, да поновим: Никада нисам видео тог младића, никада се нисам чуо са њим преко телефона. Можда сам разменио са њим неки мејл, али се тога не сећам, јер добијам пуно мејлова. Никада му нисам узео ниједан динар, ни њему ни његовој сестри. Тачно је једино да ме је његова сестра контактирала на мејл и питала за мишљење везано за здравствени проблем њеног брата, а да сам јој ја послао предлог како да њен брат реши проблем, тако што сам јој послао линк за кратку књигу др Милисава Николића „Чудо излечења“ у којој је описано како да се коригују животне навике и уради програм природног чишћења организма. Све друго је лаж.

2. Да ли сте свесни своје огромне популарности и да то што говорите утиче на друге људе?

Не бавим се тиме колико сам популаран, него колико људи у пракси примењују добре ствари о којима причам. Оно што ми даје снагу да радим овај посао здравствене едукације јесте велики број писама које добијам од људи којима се живот променио на боље читајући моје књиге, гледајући моја предавања и примењујући то у пракси. На мом сајту www.miroljubpetrovic.com постоји рубрука „Писма подршке“ у којој се налази један мали део писама које сам добио, у којима ми се људи захваљују због информације коју су добили преко мене и којима се живот због тога веома променио на боље.

3. Да ли је, осим напада на Вас било и напада на Вашу породицу?

Напад на мене је уједно и напад на моју породицу о којој бринем и коју издржавам. Ако успеју мене да угрозе, угрозиће и моју породицу. Али ја имам браћу и пријатеље који ће да брину о мојој породици, ако се мени нешто деси. Још ми нису убили ћерку, као што су то урадили генералу Ратку Младићу, а после у својим поганим медијима објавили да је извршила самоубиство, али спреман сам и на ту опцију, и на ону још гору – када је Сотона побио сву децу Јову (за више детаља погледати историјски извештај описан у Књизи о Јову која се налази у Библији). Знам да је и та опција могућа, али то би било само привремено раздвајање од најмилијих, јер знам, као неко ко се бави науком, да постоји васкрсење, и да ћу једног дана опет бити са својим милим и драгим, као што се то десило и Јову.

4. Како је цела ситуација са медијским нападима утицала на Ваш живот?

Није посебно негативно утицала јер ово није први пут да ме овако нападају и сатанизују. Сетите се 2012. када су исти медији објавили да сам ја терориста и да планирам да гранатирам холандске бране (укуцајте на YouTube „Мирољуб Петровић холандске бране“). У том случају ја сам се шалио на рачун инквизиторског суда у Хагу, а медији у Србији, који подржавају убијање српских јунака у Хагу, приказали су ме као терористу, па ме је досманлијски режим хапсио и терорисао.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

5. Да ли се плашите законских последица због смрти младића, и да ли мислите да је то могуће?

Не плашим се законских последица јер ништа лоше нисам учинио, а политичка клима у Србији је таква да се нико не прогања због тога што износи своје мишљење. Све што радим је у оквиру закона, али знам и да бројни безаконици, као што су медији који износе лажи, могу да крше закон и да не буду санкционисани јер су заштићени од стране Запада на исти начин као што су заштићени и терористи Харадинај, Тачи, Орић и др.

Јавило ми се пуно адвоката који су ми нудили бесплатне услуге и наговарали су ме да тужим ове злонамерне медије и друге који су ме клеветали ових дана, и да сигурно могу да их добијем на суду. Ја сам им рекао да нисам заинтересован за судске процесе који ће да трају више година, јер таква судска одлука у моју корист није никаква сатисфакција за увреде и штету коју неморални људи покушавајау да ми нанесу.

6. Шта је тачно Ваше учење, како се човек треба борити против рака и других опаких болести?

Човек је једини организам у природи који је болестан јер не поштује законе здравља. Ја људима предлажем, ако ме питају, да своје здравствене проблеме решавају тако што ће да коригују навике и ураде једноставан и природан програм чишћења организма. Болести које данас харају светом, као што су рак, дијабетес, болести срца и др, практично нису постојале на почетку 20. века док су људи већински живели по селима, јели једноставну биљну храну и били физички активни јер су радили у башти и пољу. А када су почели масовно да напуштају природни амбијент и да се селе у градове због „бољег живота“, почели да буду физички неактивни и да се хране прерађеном и нездравом храном, појавиле су се најразличитије опаке болести. Дакле, проблем се решава кориговањем навика, а не конзумирањем штетних синтетичких лекова који само отклањају симптоме, а не решавају проблем. На сајту мог Института за природну медицину можете да погледате искуства многих људи који су се сами излечили од најтежих болести кориговањем навика и применом ових једноставних природних техника чишћења и јачања организма.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

7. Зашто не верујете лекарима, пошто се из Ваших беседа, које су популарне на друштвеним мрежама, види Ваше наговарање да се не иде код лекара и да се не користе лекови. Да ли мислите да званична медицина није успешна у борби против болести?

Огромна већина лекара су поштени и морални људи који дају све од себе да помогну људима. Проблем је што су они присиљени да раде у оквиру система Светске здравствене организације (СЗО) који намеће начине како смете да се бавите медицином и да третирате болести, који су по мом мишљењу јако лоши. Уколико одбијете инструкције СЗО – губите лиценцу лекара. Једна изрека каже: „Медицина је толико узнапредовала да данас нема здравог човека.“ Чувени доктор Роберт Менделсон у својој књизи „Преваре модерне медицине“ СЗО назива сектом. Подсетићу да је трећи водећи узрок смрти у Америци, а слично је и у другим земљама, штетно деловање лекова, непотребне операције и неадекватна медицинска услуга. Видимо да се огроман новац улаже у званичну медицину, а да је све више болесних људи. Сматрам да је званична медицина, заснована на синтетичким лековима и операцијама, јако лош избор, исто као и званична наука заснована на дарвинизму и атеизму.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

8. Шта бисте поручили људима који Вас подржавају, а шта онима који вас не подржавају?

У Библији Бог поручује да ми сигурно побеђујемо, само је важно да останемо на страни истине и правде, и да не постанемо као наши непријатељи. Бог може да реши сваки проблем који нам наши непријатељи направе, укључујући и проблем смрти јер је обећао да ће једног дана све људе поново да створи (васкрсне), као што је васкрсао и највећег јунака – Исуса Хруста, и поставио Га за узор свима нама. Својим непријатељима преносим Божју поруку да престану да раде гадне стври, јер тако, пре свега, себе повређују, а ако се не покају, једног дана ће бити васкрснути да изађу пред Божји суд.

Постоји велика могућности и да Бог обнови Душаново царство у Србији, а онда ће сви они много лоше да прођу – да иду под мач.