Лидери покрета, након што су сазнали да је Поношу потврђен коронавирус, одлучили су да се изолују и прате симптоме

Kако Објектив сазнаје из извора блиских Драгану Ђиласу, он се већ два дана не осећа добро и налази се у самоизолацији, због сумње да је позитиван на корона вирус. Сумње су оправдане, јер је Ђилас пре две недеље био у непосредном контакту са потпредседником Народне странке који се налази на лечењу због короне.

Након информације да је Здравко Понош, потпредседник Народне странке, и члан Савеза за Србију заражен коронавирусом, лидери тог покрета самоизоловали су се, јер су са Поношем били у директном контакту само неколико дана раније.

Наиме, како је медијима потврђено из врха Народне странке, некадашњи начелник Генералштаба Војске Србије Здравко Понош и његова супруга позитивни су на коронавирус. Они су смештени на Инфективну клинику, где је у току лечење. Понош се наводно неколико дана није добро осећао, имао је више симптома вируса, па се јавио лекарима.

Непосредно пре него што је Поношу дијагностикован корона вирус, он је учествовао активно на конференцији за новинаре СзС, 17. марта на којој су говорили Драган Ђилас, председник ССП и други лидери СзС.

Лидери покрета, након што су сазнали да је Поношу потврђен корона вирус, одлучили су да се изолују и прате симптоме, међу којима је и Бошко Обрадовић.

Kако је и потврдио за поједине медије, један од лидера СзС ишао је на преглед на Инфективну клинику, где су му саветовали кућну изолацију у којој се налази од 20. марта.

Kако је период инкубације две до четири недеље, а конференција је одржана 17. марта, Ђилас и остали су и даље у опасности да су се заразили корона вирусом. Мистериозно непојављивање Драгана Ђиласа задња четири дана у јавности, као и изостанак његове активности на друштвеној мрежи Твитер, подгревају спекулације да је лидер СЗС-а позитиван на корона вирус.

Оставите Коментар